Coachingruimte Ontluikend Coachen

Praktische informatie

Coachingruimte Ontluikend Coachen

PRAKTISCHE INFORMATIE

Vrijblijvend en gratis eerste contact:

Voordat je wel of niet besluit een coachtraject bij mij te starten, neem ik eerst altijd  telefonisch contact met jou op. Daar kan jij je vragen stellen en zal ik uitleggen hoe ik werk en wat ik voor je kan betekenen. Daarna ben je vrij om te besluiten of je wilt starten.

Ook als je vragen hebt of eerst alleen informatie wilt, ben je welkom om contact te zoeken.

Wat zijn de kosten van een gesprek?

De kosten van een coachingsgesprek of counselingsgesprek van één uur zijn € 75,- (inclusief BTW). 

Wat is de gemiddelde duur van een coachings- of counselingstraject?

Afhankelijk van de zorgvraag duurt een coachtraject gemiddeld drie tot zes gesprekken. Na de intake bekijken we samen of er een klik is en hoeveel gesprekken er nodig zijn. Een counselingstraject waarbij we ook naar onderliggende emoties en patronen gaan kijken duurt doorgaans wat langer. Tijdens de intake zal ik daar een inschatting van maken. Vooraf zit je nergens aan vast, jij bepaalt zelf of je na de intake door wil gaan.

Wordt coaching of counseling vergoed door een zorgverzekeraar?

Over het algemeen wordt coaching of counseling niet vergoed door de zorgverzekeraar. Soms kun je als je zwanger bent een gedeelte wel vergoed krijgen als voorbereiding op de bevalling. Of en hoeveel je dan vergoed krijgt is afhankelijk van je verzekeraar en de mate waarin je aanvullend verzekerd bent. Je kan bij je zorgverzekeraar een verzoek tot coulance indienen om toch een gedeelte vergoed te krijgen. Ik kan jou helpen bij dit verzoek.

Wordt coaching of counseling vergoed door mijn werkgever?

Werkgevers willen nog wel eens bereid zijn om coaching of counseling te vergoeden in het kader van de professionele ontwikkeling en vitaliteit van hun medewerkers. Check vooraf bij je werkgever wat de mogelijkheden zijn. Voor zelfstandig ondernemers geldt dat zij kosten kunnen aftrekken van de belasting.