Marleen Bast

Verloskundige, Coach en                                                                            Bevallingsverwerkingsspecialiste

Liefdevol, betrokken en professioneel

Ik ben Marleen Bast en al ruim 20 jaar verloskundige en echoscopiste. In mijn werk als verloskundige heb ik vele zwangerschappen en bevallingen mogen begeleiden en naast de baby’s ook vele ouders geboren zien worden. Naast de mooie en bijzondere kanten is de fase van kinderwens, zwangerschap, bevalling en beginnend ouderschap ook een kwetsbare tijd. Je kan te maken krijgen met onvervulde verlangens, verdrietige of angstige situaties. Ook kan het zijn dat je geconfronteerd wordt met oude patronen of (on) verwerkte rouw waar je nu juist extra mee worstelt. Ik merkte op een gegeven moment bij mezelf een verlangen om meer tools te krijgen om vrouwen en hun partners in deze fase te kunnen ondersteunen.


Ik ben een 2 jarige coach en counselingsopleiding via Groundwork gaan volgen en een aanvullende coachmodule via Novavita voor bevallingsverwerkingsspecialiste waar ik ook EMDR heb leren toepassen. Zo ben ik deze praktijk Ontluikend Coachen gestart. Daar zijn jullie van harte welkom als je in de fase vanaf kinderwens tot na je bevalling en in het ouderschap graag extra ondersteuning zou willen. Ik vind het belangrijk om een veilige plek te bieden waar je je gezien en gehoord voelt. Door naar je te luisteren en ervarings- en lichaamsgerichte oefeningen wil ik je bewust maken van wat er van binnen bij je gebeurd. Door deze bewustwording ontstaat er weer meer verbinding tussen je hoofd en hart en kun je gaan kiezen hoe je hiervoor wilt gaan zorgen. Zodat je in deze fase van je leven mag gaan groeien in je nieuwe rol en meer vrijheid, rust en ruimte gaat ervaren. Ik ben aangesloten bij de KNOV ( Koninklijke Nederlandse Organisatie voor Verloskundigen) en de VLCN( Verloskundige Life Coaches Nederland. Big nummer: 29052687203 en AGB code:08001896.
Ik volg regelmatig bij-en nascholingen en inter-en supervisie om up to date te blijven.


Ik kan je helpen bij:

Ontluikend coachen vinkje  Als de veranderingen in de zwangerschap of ouderschap zorgen voor vragen, onzekerheid, angst, somberheid of stress

Ontluikend coachen vinkje(on) verwerkte dingen uit het verleden of rouw naar boven komen
Ontluikend coachen vinkje Ontluikend coachen vinkje  Begeleiding bij kinderwens
Ontluikend coachen vinkjeOntluikend coachen vinkje   Verwerken van een miskraam
Ontluikend coachen vinkjeOntluikend coachen vinkje  Voorbereiding op de bevalling
Ontluikend coachen vinkje Ontluikend coachen vinkje Bevallingsverwerking inclusief EMDR therapie
Ontluikend coachen vinkje Individuele coaching voor verloskundigen voor herstellen balans en meer werkplezier. Bijvoorbeeld bij het verwerken van een moeilijke casus of lastige werksituaties.


Naast mijn coachwerkzaamheden werk ik ook als echoscopiste. Verder ben ik getrouwd en zelf moeder van 2 tienermeiden. In mijn vrije tijd ben ik graag buiten op de wielrenfiets of wandelend en lees ik graag. Ik ben Christen maar wil een open praktijk zijn waar iedereen welkom is. Ik zal je begeleiden op een liefdevolle, betrokken en professionele manier!

Jij bent van harte welkom!

Lees hier de ervaring met Marleen

Anna

"Marleen is een rustige en een goed luisterend persoon en dat is heel fijn. Ze geeft je inzichten in bepaalde situaties en handvatten om er mee om te gaan."

Christel

"Via de verloskundige praktijk, bij Marleen als coach terecht gekomen. Dit was voor mij een fijne, vertrouwde en juiste bijdrage om als kersverse moeder, te beseffen dat ik niet alleen was."

Redmar

"Ik ben Marleen heel erg dankbaar voor haar hulp in die zware tijd. Mede dankzij haar hulp zie ik weer de zonnige kant en weet ik weer waarom wij een kindje wilden. Het genieten kon

eindelijk beginnen! Ik kan haar absoluut aanbevelen!"

Marit

"Marleen was een ontzettend fijne coach. Ik kwam bij haar omdat ik na mijn 2e bevalling een enorm nare ervaring hieraan heb overgehouden. De wens voor een 3e was sterk maar de ervaring van de 2e overheerste dit gevoel. Totdat ik via mijn verloskundigenpraktijk, door verwezen werd naar Marleen."

Lees hier meer persoonlijke verhalen

Vind de juiste coaching voor jou